Om os

 Hanstholm i hjertet


 

Hvem, hvad, hvor?

Erling Grønkjær blev grundlagt i efteråret 1967, som en af de allerførste virksomheder på havnen i Hanstholm.

Med 54 års erfaring i bagagen, igennem 3. generationer - kan vi vidst godt tillade os, at kalde os for eksperter i at udvælge den fineste fisk til dig! 

 

Vi er MSC certificerede, fordi vi ligger stor vægt på at havets ressourcer udnyttes på en bæredygtig måde.

 

Fisken opkøbes direkte på Hanstholms fiskeauktion. Vores hovedkvarter ligger næsten lige ved siden af, direkte ud til havnefronten. Her bliver fisken fileteret, pakket og enkeltfrosset i vores egen produktion ikke mange timer efter fisken er hevet op fra havet.

Herfra sender vi også den ferske fisk videre til vores kunder. 

 

I vores hovedkvarter på Fibigersgade 8, ligger kontoret på 1. sal. Her sidder vores erfarne opkøbere Poul, Simon og Christian klar til at hjælpe, hvis du ringer ind.

 

Det vi brænder for, og virkelig sætter en ære i er, at fisken har den absolut højeste standard af kvalitet -

og så holder vi meget af at give dig, en personlig og god gammeldags kundeservice og positiv oplevelse.

 

Du kan ringe til os og få personlig rådgivning hvad enten du er michelin kok eller bare dig selv, som privat person. Du skal aldrig tøve med at ringe eller e-maile os.  

 

Konceptet

For at gøre den friskeste fisk let tilgængelig for dig derhjemme, har vi her på siden en webshop, hvor du trygt, og helt uden besvær kan handle. Det giver dig løsningen på en hurtig, sund og lækker aftensmad leveret direkte til din dør med et smil.  

 

 

Til arbejdspladsen

Du kan også lave en aftale med os og din arbejdsplads om, at I kan aflægge bestillinger samlet. Her kan i få leveret fisk regelmæssigt efter aftale og allerede dagen efter at i har bestilt.

Her kan i få bestillingssedler - bagefter kan du nemt tage varerene med fra din arbejdsplads og direkte hjem. 

 

 

Erhverv & restauration

Vi leverer frisk fisk til mange restaurenter, køkkener, hoteller og øvrigt erhverv som ligesom os, virkelig går op i at kvaliteten skal være høj. Har du brug for frisk fersk fisk, eller brug for en særlig type, som du ikke kan se på webshoppen, så ring til os - Vi sidder altid klar til at tage imod dine ønsker og spørgsmål.

 

 

B2B i Thy & Mors

Har du en købmand, fiskebutik eller lignende, så er vi også glade for at samarbejde med dig.

Vi kan gøre det lidt mere personligt og nært for dine kunder, da vi har mulighed for endda at synliggøre på etiketten hvilken lokal båd der har landet fisken, med navn og bådens nummer og så gør vi lidt ekstra for at sende god info med ud, så du kan reklamere for denne lokale vare på en æstetisk og ægte måde i din butik.  

Ring endelig og aftal et uforpligtende møde om, hvad vi kan tilbyde dig. 

 

 

 

Vi handler med fornuftige faste priser hele året rundt,

så du også kan nyde et godt måltid ved højtiderne.  

 

Find os på Facebook eller Instagramkontakt os her.