Handelsbetingelser


 
 

Generelle oplysninger

 


Erling Grønkjær (A/S)
CVR-nr: 15 68 18 96

Adresse: Fibigers Gade 8, 7730 Hanstholm
Mail: Info@eg-fiskeeksport.dk

Tlf: 24 27 10 60

 

Betaling

 

MobilePay med nummeret 10221

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen modtages.
 

Fragt

Der leveres til hele Danmark med brofaste øer. Hvis man bor i et område hvor det ikke er muligt at få leveret med fiskebilen skal du vælge muligheden "postpakke hverdag". Her får du sendt din pakke med Xpress levering, hvor du modtager pakken næste hverdag, hvis du bestiller inden kl. 10 dagen før. Levering med express post koster 70 kroner.

 

Fortrydelsesret

INGEN FORTRYDELSESRET: Køber du fisk eller skaldyr skaldyr (fødevarer) skal du være opmærksom på at du ikke har noget fortrydelsesret. 

Dette pga. at vi ikke kan garantere hvordan du har behandlet varerne efter du modtager dem.

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os (Hvis det IKKE drejer sig om fødevarer) - men feks merchandise. 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 
 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig og deler ikke dine oplysninger med andre parter. 
 
Personoplysningerne registreres hos
Erling Grønkjær Fiskeeksport A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.    


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
info@fiskeeksport.dk  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Christian Grønkjær på tlf.: 24271060. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23. januar 2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)