En dejlig nem ret at lave er denne, som du kan lave på ikke mange minutter - og retten kan sagtens imponere dine sommergæster.
Kammuslinger finder du HER
Selvom de ligner noget der er svært at lave - så findes der næsten ikke noget nemmere.
Køb nye små kartofler og server til som hovedret - Vi har snydt lidt her, og købt en citrus sauce fra nem fisk, så er der intet svært i at lave denne skønne ret og du kan bruge tiden på dine gæster.
Ramsløg creme:
1 bundt ramsløg (hop endelig frisk ud i skoven her i foråret - du kan fryse din høst og gemme til resten af året også)
1 dl god mayo
1 dl cremefraiche
1/2 citron
salt/peber friskkværnet
Find en skål og blend det hele sammen med en håndmixer - lad det gerne stå nogle timer på køl.
kom asparges på panden med lidt olie og salt/peber - glaceres kort. (kan evt holdes lune i ovnen på 80 grader, imens du laver resten.
Kammuslingerne steger du på den ene side indtil du kan se den skifter farve til hvid - så vender du den kort og så er det klar til at anrette.
Du kan evt. pynte sommerretten af med lidt blå kornblomst - Dem kan du købe HER, hvis ikke du lige har en mark indenfor rækkevidde, og du kan desuden bruge det til salater, isterninger mm over sommeren.
God fornøjelse.