En let opskrift

En dejlig nem ret at lave er denne, som du kan lave på ikke mange minutter - og retten kan sagtens imponere dine sommergæster. 

Kammuslinger finder du HER

Selvom de ligner noget der er svært at lave - så findes der næsten ikke noget nemmere.

 

Køb nye små kartofler og server til som hovedret - Vi har snydt lidt her, og købt en citrus sauce fra nem fisk, så er der intet svært i at lave denne skønne ret og du kan bruge tiden på dine gæster. 

 

Ramsløg creme: 

1 bundt ramsløg (hop endelig frisk ud i skoven her i foråret - du kan fryse din høst og gemme til resten af året også)

1 dl god mayo

1 dl cremefraiche

1/2 citron

salt/peber friskkværnet 

 

Find en skål og blend det hele sammen med en håndmixer - lad det gerne stå nogle timer på køl.

 

kom asparges på panden med lidt olie og salt/peber - glaceres kort. (kan evt holdes lune i ovnen på 80 grader, imens du laver resten.

Kammuslingerne steger du på den ene side indtil du kan se den skifter farve til hvid - så vender du den kort og så er det klar til at anrette.

Du kan evt. pynte sommerretten af med lidt blå kornblomst - Dem kan du købe HER, hvis ikke du lige har en mark indenfor rækkevidde, og du kan desuden bruge det til salater, isterninger mm over sommeren. 

 

God fornøjelse.